Harzen2015

Tirsdag d. 28. juli

Dagen startede med en tur i poolen på hotellet inden det var tid til en gåtur i nærheden af hotellet. Herefter tog vi til Wernigerode, hvor vi kiggede lidt på byen og var inde og se det mindste hus. Tilbage i Ilsenburg gik vi en tur ned til byen, og undervejs prøvede ungerne alle legepladser - og der var mange. Nede i byen fik vi en is inden vi gik tilbage. OM aftenen køret vi tilbage til Wernigerode for at spise, og så var det direkte hjem i seng. 

Torsdag d. 30. juli

Vi tog til Hexentanzplatz fra morgenstunden. Vi startede nede hvor der var en forlystelsespark til stor fornøjelse for børnene. Efter de havde leget lidt var det tid til at tage svævebanen op til det officielle område. Vi var så "heldige" at få en gondol med glas i gulvet - noget Pernille ikke var begejstret for. Deroppe prøvede Søren, Mikkel og Kamilla bobslæde banen mens Pernille passede Sofus. Efter at have gået lidt rundt og leget tog vi svævebanen ned - denne gang uden glas i gulvet.

Efter at have leget lidt kørte vi over til den anden side hvor vi gik lidt rundet inden vi køret tilbage.

Vi fandt et sted i Wernigerode hvor vi spiste og så var det hjem med to trætte børn.

Fredag d. 31. juli

Dagen startede med en tur i poolen - dog ikke Pernille og Kamilla. Efter svømmeturen kørte vi mod Goslar. Undervejs holdt vi i Romkerhall for at se vandfaldet. Vi gik og gik - op og op og det eneste vi aldrig fandt var vandfaldet. Tilbage ved bilen kørte vi til Hahnenklee og så stavkirken og gik en tur - med en meget drillende Kamilla, til stor frustration for Mikkel. Endelig nåede vi Goslar, og efter at have gået lidt rundet tog Pernille, Mikkel og Kamilla med et lille tog rundt i byen mens Søren og Sofus gik en tur. Efter turen fandt vi et sted at spise hvor vi kunne se klokkespillet på rådhuset. Begge børn var godt trætte da vi endelig kom tilbage til hotellet.

Lørdag d. 1. august

Vi fik pakket og kørte mod nord, da det var en af de store rejsedage valgte vi at tage de små veje mod nord. Vi køret forbi Wolfsburg hvor Pernille og Kamilla gik i outlet mens Søren og Mikkel gik en tur forbi Phaeno. Da vi alle var samlet igen kørte vi mod nord. Undervejs fik vi lidt og spise. Endelig kom vi nord for Hamborg, og skulle på motorvejen - en helt tom motorvej, der var sket et uheld med 12 km. kø lige før vi kom på. Da vi nåede Burg kørte vi ind for at handle lidt og kom bagom ud af byen - Det betød problemer med at komme over vejen ned til færgen - men da vi kom frem var der lang kø til færgen, så vi kom hurtigt over - kom med den første færge og hjem.


HARZEN 2015

Årets sommerferie gik til Harzen. Vi havde fundet et hotel udenfor Ilsenburg - og det var virkelig udenfor inde i skoven, men et dejligt område.


Mandag d. 27. juli

Vi kørte tidligt om morgnen for at undgå den værste trafik. Vi tog færgen fra Rødby, og turen videre gik ret godt. Vi holdt nogle få pauser og med lidt kø var vi fremme omkring kl. 15.30. Vi fik tjekket ind. Værelset var godt, med to værelser - et til ungerne og et til mor og far.

Efter udpakning var det tid til at kigge omkring - både på hotellet og i skoven der lå lige ved siden af. Om aftenen spiste vi på hotellet og så var det op og slappe af.

Onsdag d. 29. juli

Morgnen startede med en tur i poolen til stor fornøjelse, vi var heldige at vi alle dage var de eneste dernede. Efter morgenhygge tog vi igen til Wernigerode hvor vi skulle med smalsporsbanen - vi var heldige at få Sofus med uden problemer - trods det at der stod han skulle have mundkurv på. Vi tog til Drei Annen hohne og tilbage igen. Efter turen gik vi lidt rundt i Wernigerode inden vi tog tilbage til Ilsenburg og slappede af inden aftensmaden. Derefter var det hjem i seng.