Kamilla-2016

Kamilla 2016

Januar, Februar og Marts

Det begyndte at være tydeligt at Kamilla blev ældre, der var færre hysteriske anfald, selvom hun stadig gerne ville bestemme - ALT. Der var en del problmer omkring aftensmaden - hun var konstant sulten, undtagen til måltiderne. Det hjalp lidt da hun fik en fast maddag, og det var noget hun nød.

Hun var glad for børnehaven, men var meget opmærksom på venskaber og hvis hun fik nye venner, eller hendes venner ville lege med andre - det ar ikke noget vi nogensinde havde oplevet med Mikkel, så har var tydelig forskel på de to - måske fordi det var dreng/pige.

Hun var stadig glad for gymnastik, men kun hvis de andre fra børnehaven var der. Hun begyndte at glæde sig mere og mere til at komme i SFO.

Perioden bød også på en tur til farmor, en skiferie, besøg ved mormor og et cruise.

Og desværre var det også i marts at vi måtte sige farvel til både morfar og Sofus. Kamilla havde svært ved at forstå det, og længe efter snakkede hun om når Sofus kom tilbage.

April, maj og juni

Det var perioden hvor hun skulle i SFO, noget hun glædede sig rigtig meget til, men det betød også mange arrangementer, afslutninger, fødselsdage mv. Hun faldt hurtigt til i SFO'en, selvom hun var nemmet at aflevere når der var nogle hun kendte.

Hun var inde i en meget dårlig periode med søvn, og lavde rigtig meget ballade når hun skulle i seng - de hjalp lidt med konsekvens opdragelse, ingen iPad dagen efter hun havde lavet ballade - men kun i en periode.

I starten af april tog vi en tur i Legoland og satte Kamilla af ved mormor på vejen hjem, så hun kunne få en lille ferie - desværre blev hun syg, en epidemi - halvdelen af børnehaven var syge med opkast og feber.

I maj var vi igen i Legoland, farmor var på besøg og vi var en tur ved mormor.

Efterhånden var hun ikke helt tilfreds med at blive afleveret i SFO - specielt når Pernille skulle aflevere var det et problem, for der var lidt mere travlt, og hun sagde at hun kedede sig. I juni var der en enkelt forlænget weekend hos mormor, og kort efter sommerferien startede var hun derovre igen - til stor gælde for begge. 

Juli, august og september

Endelig sommerferie - dog skulle hun stadig i SFO indtil mor og far fik ferie. Hun og Mikkel var inde i en dårlig periode, hvor der blev drillet. Ingen af dem var bedre end den anden, de var bare på to forskellige niveauer. Men med ferie hos mormor og Mikkel på karatelejr, var der næsten 14 dage hvor de stort set ikke så hinanden.

Kort efter at alle var samlet igen tog vi på ferie til Tyskland og Østrig. Vi havde en dejlig ferie selvom Kamilla prøvede grænser, ville ikke gå, ville ikke sove, ville ikke spise ville ikke ......., men kun når vi bad hende om det.

Generelt ville hun stadig ikke sove og det var lige meget hvad vi forsøgte, hun VILLE ikke. Når noget gik hende imod flippede hun, og råbte og skreg. fucking, hader dig, slår dig ihjel mv. var nogle af yndlingstingene at sige til os når hun blev sur.

Oktober, november og december

Kamilla var efterhånden ved at vænne sig til at gå i skole. I efterårsferien var vi på rundtur i Jylland og en tur på Rügen. Tilbage i skolen og så var det hendes 6 års fødselsdag hvor hun havde vennerne på besøg.

Hun var kunne stadig blive meget hidsig og var det ofte, og hun og Mikkel kunne være de bedste venner og så lige så hurtig blive uvenner. Det gik ikke særligt godt med søvnen, så vi indførte at mængden af fredagsslik afhæng af hvor godt det gik med at lægge sig til at sove. Det blev ikke til særligt meget slik.

Jlen blev holdt herhjemme med besøg af mormor og farmor.